Blogia
ESCRIVIM HISTÒRIES

Héctor

La peste que ve de darrere

Un dia estavem en la sala dels ordinadors en els meus amics anomenats:carles,miriam,melisa,marthin i jo.

Estavem escribint histories en els ordenadors i derrepen vam sentir una pudor provenint de darrere nostra.Carles va anar a investigar qui sa avia tirat aquell pet anva per on provenia la pudor.Tots estaven intentant averiguar qui sa via tirat aquell pet  pero lo mes que avera sigut martin com sempre tiranse pets.Li demanava anar al bater pa tirarse pets mol pudorosos.Els seus pets eren una mescla en basura de contenedor i merda de buey.

Hectori Carles van anar i efectivament avia sigut Martin.Liu van dir a Martin i va dir:

-Si ,he sigut jo perdoneume sempre men tire uno.

Entonces desde aquell dia van crear un lloc on poder tirarse pets tota la vida i que no se escapara ninguna pudor seua.

Desde aquell dia van crear el pestesida on va viure tota la vida.

Una vega van anar a visitar a martin i de la pudor que fea es van morir.Li van detectar cancer de pulmo

 

 

                                      FI

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

La carrera

GuiñoUn dia es disputava una carrera de cavalls.Els cavalls que corrien eren el cavall campio el segon era el cavall bicampio i el tercer era un cavall que es burlaven d'ell.El dia arribacorrien i corri en el cavall pobre anava el ultim i el cavall campio el primer en l'ultima curva el cavall pobre adelanta a el campio.Aixi es com els dos cavalls no es tornaren a burlar del cavall pobreRisa.                                                                 

 

 

 

 

                                                    FI

 

 

EL CAVALL CONQUISTADOR

EL CAVALL CONQUISTADOR

Fa molt de temps hi vivia un  cavall anomenat Sultan. Sultan tinguè dos fills poltres i quan Sultan es feu vell, decidí que algun de eixos dos cavalls havia de conquistar Voltor. Així que decidí que els dos germans feren un combat per a saber qui dels dos conquistaria Voltor. Guanyà Salvatge i quan el pare es va morir ell conquistà  Voltor i tots quedaren molt contents amb ell.

Budgi el seu germà creà un exèrcit per anar a atacar Salvatge, peró no i feren res  perquè l’exèrcit de Salvatge era més poderós; però des d'eixe dia els dos germans es feren enemigs.Sorprendido

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

EL PARTIT DE LA FINAL

EL PARTIT DE LA FINAL

El dia 24 d’agost va haver la final del torneig nacional Xeresa contra el Raelcofer. En la prmera part el resultat era 4-0 guanyava el Rafelcofer. Anava passant el temps. Quan s'acabà la primera part, els jugadors es reuniren amb l'entrenador. Vicent, l’entrenador, parlà amb els jugadors dient-los que si guanyaren el torneig els convidaria a Aqualandia.

Els animsdels jugadors augmentaren i el resultat anava 8-9 guanyant el Xeresa, després arribá el 10-8 que el marcá Hector, i el 11-8 que el marcá Borja de fora del área. Els de Rafelcofer amb mala cara começaren a marcar el 11-10 el Xeresa deseperat continuá marcant gols. Finalment el marcador era 15-13 guanyá el Xeresa. El trofeu com a millor equip de Alevi. El president del torneig entregá les medalles a tots els jugadors tambe els donaren una copa al máxim golejador que va ser Borja i al millor jugador que va ser Héctor i al jugador de la regularitat a Dominic. El trofeu principal li'l entregaren a Héctor el capitá ell alçá la copa de campions. Tots contentos i feliços anaren a aqualandia.

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres