Blogia
ESCRIVIM HISTÒRIES

Júlia

CARTA PER AITANA

Aitana se que no et coneixc molt bé pero també em va donar pena que te n'anares.

Quan vaig arribar a casa vaig pensar que si t'haveres quedat un poc més t'havera conegut millor també quasi em vaig posar a plorarTriste. Aitana quan pugues contesta esta carta.

He fet noves amigues com per exemple Miriam, Alicia...Després també si pots tornar prompte.També et dire una cosa. I es aquesta:

TE QUIERO MUCHO!!!!!!TQMBeso.

No se si m'ajuntes però jo a tu si.

La veritat és que si que he plorat Llorai no vull que te'n vajes però te n'has anat. Jo estic ara ací amb Miriam i Miriam diu el mateix i també:

Aitana des que tu te n'has anat no he fet amigues tu pensaras en Sara. P. i en Sofia.

ESTA CARTA ES TA ESCRITA DE :MIRIAM

I FETA DE:JÚLIA I MIRIAM

TQMTQMTQMTQMTQMTQMTQMTQMTQMTQMTQMTQMTQMTQMLengua fuera


¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

LES MIL CÒPIES

LES MIL CÒPIES

Era una vegada una classe de 5é que tots els xics es van portar mal i el mestre no els va poder perdonar i de els castigar a copiar mil voltes "em portaré bé en classe". Les  copies li les havien d'entregar al mestre en tornar de les vacances, i els xiquets van dir:

-Quantes còpies!!!!!

-Si no són tantes!!!!!!-van dir les xiques.

Van acabar el cole i es van posar a fer copies. Després d'acabar les còpies van fer els deures i al tornar de les vacances van dir:

-Que esgotats que estem, no ens poses més deure!!!

-Ja heu aprés la lliçó?-preguntà el mestre.

-Sííííí, no et faren patir mes!-contestaren els xics.

 

 

 

                                        FI

EL FORNET MAGIC

EL FORNET MAGIC

Era una vegada una xiqueta que va crear un fornet màgic i va inventar els pastissos ultra mega màgics. Els va provar tots i no li va fer efecte i al cap de 1 hora va fer efecte i no li agradava el que li va passar. Després d’una hora li va fer efecte l’altre pastís i tampoc li va agradar. Així així fins que van passar el efecte es va quedar rara i es va prendre una poció contra els efectes secuntaris i al cap d’unes hores ES VA TORNAR GEGANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

LA XIQUETA D'ALUMINI

Un dia una bruixa li va llançar un conjur a una xiqueta per no portar-se bé i quan es va despertar la xiqueta s’havia convertit en alumini. A ella açò no li agradava gens per que li deien cara grisa i això no li sentava bé. En realitat li deien Sara i al final es va portar bé i la bruixa li va perdonar  el càstic i va tornar a la normalitat.

 

FI

EL XIQUET FANTASMA

Era una vegada un xiquet que li deien Vicent que no creia en els fantasmes. Una nit que Vicent anava pel bosc li va eixir un fantasma per darrere i no es va espantar per que no creia en els fantasmes .

 AL FINAL ES VA CONVERTIR EN FANTASMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aleshores va buscar una bruixa per a què el convertira en un xiquet normal; pero la bruixa no volia convertir-lo. Al final Vicent li va suplicar tant que labruixa el va fer un xiquet normal i corrent

 FI

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres