Blogia
ESCRIVIM HISTÒRIES

Tomàs

El detectiu

Hi havia,una vegada un detectiu que estava en una missió amb el seu ajudant intentant descubrir el cas de una xiqueta desapareguda. Ells estaven amb una lupa investigant la casa de amunt a avall pero no hi havia res.S'en van anar a una taula a esmorsar i van descubrir una goteta de sang,entonces van sentirun xillit dalt de tot i ells van anar dalt pero no hi havia res.

van anar a una abitació i van trobar una goteta de sang entonces van sentir un xillit i van vore a una persona entrar en una abitació. Ells en veu baxeta es van dir que uno entraria i que laltre el cubriria.

Va entrar el detectiu i li va pegar un tir que el va dexar coxo ,i el van dur a la policia i la xiqueta va poder tornar amb la seua familia i els detectius s'en van anar a dinar.

 

 

                                     fi

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

EL XIQUET PERDUT

EL XIQUET PERDUT

Una vegada un xiquet anava a comprar el pa de nit. Al poc de temps, la mare es va preocupar al vore que el xiquet no tornava a casa. Com estava tot a fosques  el xiquet es va tropessar amb una pedra i va caure sobre un "ambraser". La mare va cridar la policia i  fins que no trobaren el xiquet no van parar.

Al dia següent, quan van trobar al xiquet, el van portar a l’hospital. Quan es va despertar va vore a sa mare i quan es va recuperar se’n van anar a sa casa a descansar i el xiquet ja no va voler a anar a comprar el pa de nit.                                                                         

UNA NIT ATERRADORA

UNA NIT ATERRADORA

Un dia d’estiu, una xiqueta que li deien Sandra, una xiqueta molt poregosa, se’n va anar a l’escola. Un xiquet de l’escola li va preguntar que si eixa mateixa nit ella volia anar a dormir a sa casa, i ella no s’ho va pensar dues voltes.

Per la nit, Sandra se n’anà a casa d'ell. Donà la casualitat que ells estaven contant histories de por i justetament quan estaven contant la més aterradora sentiren un soroll molt estrany.

Veien una ombra d'una persona i amb una forma de ganivet a la ma, i...aaaaa!!! Era la mare amb el flit insecticida per que no els picara cap mosquit .Aquella nit Sandra es va agarrar del seu osset de la por que li va donar i ja no va voler quedar-se mai més amb ningú.

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

EL MILLOR PARTIT DE FUTBOL.

Hi havia una vegada un partit de futbol de la categoria Aleví, Miramar contra Xeresa. El partit havia començat, i els jugadors de Miramar no paraven de marcar gols 2, 5, 7 ,10, 13 i 15 mentre que l’equip de Xeresa no en tenia cap.

L’equip de Xeresa es sentia trist i agotat Triste, quan s’acabà la primera part del partit tots els jugadors amb l’entrenador es van reunir al vestuari per a comentar el que havia passat el primer temps del partit. L’entrenador els va dir que si guanyaven els convidaria a tots a un sopar al "Burguer King", aleshores ells s’animaren i eixiren al camp amb moltes més forçes.

Al segon temps del partit, Xeresa començà a animar-se i a marcar gols 1, 3, 6, 8, 11, 13 i 15, és a dir, el joc estava empatat, però com que encara quedaven 10 minuts de partit ningú podia cantar victòria, la cosa estava emocionant.

Justament als últims 10 minuts, l’equip de Miramar marcà un gol més, però Xeresa no va pedre l’esperança de poder guanyar, i va ser quan un jugador de l’equip va tornar a empatar el joc.

Va ser als últims minuts del partit quan Tomàs marcà un gran gol per l’esquadra de la porteria, l’equip de Xeresa quedà guanyador i tots els jugadors se n’anaren molt contents a celebrar-ho al "Burguer King" Risa.


¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres