Blogia
ESCRIVIM HISTÒRIES

EL MILLOR PARTIT DE FUTBOL.

Hi havia una vegada un partit de futbol de la categoria Aleví, Miramar contra Xeresa. El partit havia començat, i els jugadors de Miramar no paraven de marcar gols 2, 5, 7 ,10, 13 i 15 mentre que l’equip de Xeresa no en tenia cap.

L’equip de Xeresa es sentia trist i agotat Triste, quan s’acabà la primera part del partit tots els jugadors amb l’entrenador es van reunir al vestuari per a comentar el que havia passat el primer temps del partit. L’entrenador els va dir que si guanyaven els convidaria a tots a un sopar al "Burguer King", aleshores ells s’animaren i eixiren al camp amb moltes més forçes.

Al segon temps del partit, Xeresa començà a animar-se i a marcar gols 1, 3, 6, 8, 11, 13 i 15, és a dir, el joc estava empatat, però com que encara quedaven 10 minuts de partit ningú podia cantar victòria, la cosa estava emocionant.

Justament als últims 10 minuts, l’equip de Miramar marcà un gol més, però Xeresa no va pedre l’esperança de poder guanyar, i va ser quan un jugador de l’equip va tornar a empatar el joc.

Va ser als últims minuts del partit quan Tomàs marcà un gran gol per l’esquadra de la porteria, l’equip de Xeresa quedà guanyador i tots els jugadors se n’anaren molt contents a celebrar-ho al "Burguer King" Risa.


10 comentarios

SERGIO -

KE GUAY PRIM

Javi -

Tomàs, que guai del Paraguai! Mal subidon!!!

Fabian Rosello -

a estat super guai tio pero a passat de veritat

Sara Boronat -

losiento me e equibocado i e puesto anonimo

Carles Moratal -

jajajajajaaja esta super guay

hector -

esta guay

sara pardo blanco -

que uai tomi mmol de fitbol pero esta mol uai!!! :)

Sara Boronat -

como mola

mar -

esta guay !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo -

que xulo tomas como mola