Blogia
ESCRIVIM HISTÒRIES

Alex

¿Que necessites per a ser feliç?

Yo lo que necessite per a ser feliç es estar sa k la meua familia estiga be tindre amics que majuden en tot que la meua familia majude en lo que puga tindre bon treball i que la meua familia visca be i que no tinguen problemes

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

AVIONETES

AVIONETES

Hi havia una avioneta molt tonta que li deien Dragó i sempre estava volant; però n’hi havia una altra que li deien Zamor que sempre era molt xarlatana i sempre es pensava que era la millor i era la pitjor. Era molt ràpida, però no era llesta com les altres i  Dragó va arribar a la final contra Murcielago que era la mes rapida; pero no era llesta. A la final muercielgo va arribar tard i Dragó volia competir a les 12:30. Va arribar Murcielago i Dragó es va alegrar i va dir la representant:

-Un, dos..... i tres.

I  va començar  a volar  15 minuts volant i... bumm!! faltaven segons per a la velocitat i... bummmmmmmm va gunyar la meua avioneta drago el campió és  DRAGOOOÓ i es va alegrar i el vaig agarrar i mon vam anar per a  Buenos Aires  que hi havia un altre torneig  que sempre Dragó estava en tornejos molt dificils per a ells i sempre guanyava pero un dia en la final va perdre i no va passar res. Si perds dona igual, sempre no es pot guanyar.

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres