Blogia
ESCRIVIM HISTÒRIES

Andrea

El xiquet exigent

Aixo era un xiquet que si traia menos de 7 plorava o recuperava.Aeixe xiquet li diuen Robert un xiquet rubio,un poc feo i res res simpatic .Eixe tenia un grup, eren  ell i tres amics mes  els amics li deien "roberto calla lla que eres molt pesat " . Robert no es precupava per que ell sabia que liu deien de mentira . En l’escola sajuntava en els marjinats .

Quan Robertplejava a casa sempre estudiava , fea els deures i jugava en la seua germana Viooleta.

 

 

 

                                   CONTINUARA . . . .

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

la serp enfadada segona part

Al dia seguen la serp Sergi va cridar per telefon  a la serp Anastacia per a vore si podia quedar a pendres algo i a parlar , la serp Anastacia  va dir que si que li encantaria parlar amb ell.

Quan van arribar a la cafeteria la serp Sergi  li va contar a la serp a Anastasia que a la seua novia  Quiti la via matat un casador i que encara no havia  superat la seua mort. la serp Anastacia li va dir a la serp Sergi  que al sue novio  tambe la via matat un casador i que li passava lo mateix a ell.  Axi van comensar a parlar i van desidir ser novios.

Al cap de 3anys la serp Anastasia i la serp Sergi es van casar i van tindre 2 fills Ema i Llorens.

 

                                                          Final

la serp enfada

Havia una vegada una serp que sempre estava enfada, perque el seu novio  Enric la vien matat  un casador .Desde eixe moment la serp Anastacia ( axí  nomenada )  no parava de mosegar a la gent que pasava. Perque  de soles pensar que Enric el seu novio  la via matat un casador li donava rabia i  mosegava a totes les persones  ( sobre tot homens) .

 

Un dia la serp Anastacia  va conexer  a una serp anomenada Sergi i no paraven de parlar per telefon dia tras dia  .  La serp Anastacia  li va dir a la serp Segi si  volia quedar a parlar , la serp Sergi va dir que si . 

 

 

 

Continuara ...


¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

LA GRANOTETA

LA GRANOTETA

Això trata de una granota anomenada Granoteta. Tenia els ulls  marrons, els llavis rojos, els cabells castanys i la pell verda amb taques de color verd més clar. A més, portava un vestidet de color roget, unes sabatetes de color negre, i dues pulseretes.Beso

Esta  história tracta  de una granota anomenada Granoteta  que el dia del seu cumpleanyos se’n va anar  de viatje a Andorra  am dos companys dites maria la guapa i mar la molona  i en sa mare Pepa i som pare Pedro .

 Quan  van arribar a Hotel  sen van anar a pegarse un bany i despres a sopar . De bon matí  van desdejunar, després se’n van anar de compres i es va comprar Maria la guapa 2 camises, 1 ó 2 jaquetes de cuir i 1 parell de sabates; Mar la Molona 1 parell de sabates, 2 impermeables, i una gorra i la granoteta  3 rellotges i 2 parells de ulleres.

Quan van aribar al  hotel estavem mortes. Vam anar a dinar al  restaurant de l’hotel  i vam decansar una estona. Després de descansar se’n van anar  a la sauna, a la piscina, al jacusi ect .  Van sopar i van dir :

- Demà ja ens tornem. Quina pena!- va dir Granoteta .

-Tens raó, demà ja tornem. Quina llàstima- va dir Maria la guapa.

-No passa res. També està guai Xeresa. No?-van dir els pares .

- Sí teniu raó-van dir les xiquetes .

Quan van arribar a Xeresa etaven esperant-los els pares de Maria, els pares de Mar i els iaios de Granoteta .

Maria li ho va contar tot als pares sense deixar-se cap detall i Mar també i Granoteta també però als seus iaios.

Al dia següent  Maria, Mar i Granoteta li ho  conten als seus companys i a la mestra Carla .

                                                         ♦Fin ♦

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres