Blogia
ESCRIVIM HISTÒRIES

Carles

Un dia emocionant

Carles era un xiquet que li agradaba molt anar a parcs de atraccions. Un dia son pare i sa mare li digueren a Carles i als seus germans.-Voleu que nem a PORTAVENTURA !!!!!!!!!cridaren els pares emocionats.-siiiiiiiiiiiiii.contestaren contents Sorprendidodespres la mare digue que anaren replegant els trastos que al endemà sen anaven.Al día següent van arreplegar tot i sen van anar cap alla cuan ya estaben a la meitat van parar a un bar per refrescarse un poc. Unes hores mes tard ya havien arribat corrent anven a dinar perque eres les 03:00 nomes acabaren pujaren al dragon kahn 8 vegades sense aburrirse i aixi va pujar a moltes atraccions mes es va pasar un cap de semana emocionant.

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

SER EN ALGUNA COSA EL MILLOR DEL MÒN

SER EN ALGUNA COSA EL MILLOR DEL MÒN

Això era un jove de 10 anys que es deia Carles, li agradava molt volar avións de paper. Sabia fer molts tipus d’avions com la mosca, la rata penada, el boig, el planejador,  el tro, l’aranya… molts tipus. Un dia  a Carles li va ixir un avió  que era capaç de volar a 100 metres d’altura i podia estar més de 2 minuts planejantPie en la boca . Carles li va contar tot a la seva mare, i la mare li va dir:

 -Carles hem d’anar a un concurs d’avions perquè has fet un rècord mundial. Carles sorprésSorprendido li va dir a la mare:

-Afanyat que  no plegarem a temps .

Dues hores després Carles li preguntà a la mare:

-On estem?

I la mare li contestà:

-Estem en Madrid .

Carles li diu a la mare que perque l’ha portat a Madrid i la mare li contesta:

 - Perque acì està el concurs d’avionetes de paper mes famos del món .

Carles li diu a la mare:

- Anem ja que arribarem tard.

Carles amb la seva mare van corrent al concurs i li diuen al presentador :

-El meu fill ha descobert un avió que pot planejar més de 2 minuts.

Després d’una estona el presentador digué:

 -Ja tenim un guanyador: Carles Moratal .

Quan Carles sent el seu nom cridà d’alegríaRisa i pujà a l’escenari, agafà el trofeu amb alegria i digué :

-Siiiii!!!!! Per fi .

I així fou com Carles Moratal va aconseguir fer la millor avioneta del mòn.

                                    Fi

 

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

UNA AVENTURA EMOCIONANT

UNA AVENTURA EMOCIONANT

Això eren quatre germans que es deien Sergio, Tomás, Hector i Carles. Als germans els agradava molt eixir a la muntanya per a viure grans aventures : Com per exemple fer cabanyes, jugar a conillets a amagar … i moltes més coses emocionants.

 Un dia els quatre germans estaven cansats de fer tant de treball Tristealeshores van decidir escapar-se  i anar a viure a la muntanya. Quan ya era de nit van partir fins al Mondúver. Al dia següent ja havien pujat al pic . Van decidir començar a fer-se el seu refugi per sobreviure. Carles i Hector van anar a per menjar mentre que Sergio i Tomás feien la caseta. La van fer amb diverses coses: amb branques i amb fulles, també li ficaren pedres per si alguna nit feia molt de vent. Quan ja havien passat un any vivint a la muntanya se sentien tristos per haver-se enfadat i van decidir tornar a l’endemá. Quan ja tornaren a casa la mare plorant Llorad’alegria va abraçar a tots i els va dir que no els tornaria a manar tanta faena.

 Fi

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres