Blogia
ESCRIVIM HISTÒRIES

Mar

ELS DOS SOMNIS FETS REALITAT

Hi havia una vegada un xiquet que li deien Hugo. A ell li agradaven molt els animals. Ell de fet no entenia cap perque la seua mare no li deixaba I ell es posaba molt trist. Hugo tenia molta il.lusio de tindre una moscota ,. Per al seu aniversari faltava poquet , perque era el dia 20 de octubre i sen va anar al seu cole i la seua amiga Sara li va dir  que el seu aniversari tambe era el 20 de octubre i Hugo li va preguntar a Sara : Sara a tu que t’agradaria per al teu aniversar ?

Sara li va contestar : a mi magradaria molt tindre un delfi o viure en “MUNDO MAR” pero en la part dels delfins ¿heeee?

Hugo li va contestar :a val era soles per sabero no per res mes .

Sara li va dir : i a tu que tagradaria per a regal de cumpleanys

 Ell va contestar : A mi magradaria molt molt una mascot que es la cobaia.

Aleshores es dos va pensar meu regalara aixo per al cumple nnoooooo?

El dia 20 de octubre van celebrar el cumpleanys dels dos i Hugo li va regalar una entrada per a nar a vore els delfins i Sara li va dir que moltes gracies i Sara a Hugo li va regalar una cobaia .

ELS DOS TENIEN EL DESIG CUMPLIT!!!!!!

 

 

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

LA CASA MAGICA

Hi havia una vegada una xiqueta anomenada Heila que a ella li agradava molt la seua casa perque era magica.Un dia cuant va anar al colegi una amiga anomenada Zoe li va dir : vols que quedem per a jugar a alguna cosa ?.

Heila li va contestar: val d'acord anem a macasa que tagradara molt, val?

Laltra xiqueta li va con testar que si. Quan va aribar l'hora Zoe va anar a tocar el timbre pero no s'aclaria perque era una casa magica aleshores hi havia que apretar molts botons bueno que no eeren botons era una tablet .Zoe li va cridar per el telefon molil per a que li obrira perque ella no s'aclaria ,Heila li va obrir i li va dir:

Aixo comes que no as tocat el timbre ?

Zoe li a contestar: perque ta casa es molt modern i no se manejaro .

Ella li va contestar que no passava res que passara dins de casa a jugar. Van escomencar a jugar il Zoe li va preguntar a Heila que a on estaven el jogets i Heila  va fer dos palmaes i va eixir el joguets del caixo.

 

                                continuara.............

EL XIQUET A XICAGO 2

Ja uavia ficat tot al lloc i va escomensar a coneixer amics alli en el seu pis. Li va contar com avia anat el viatje i ella va dir que be.Es va fer l'hora de dormir i sen van anar al llit.El dia seguent ja va anar a la acasemia i es va presentar pero alli es parlava en angles i van escomencar a ballar,van passar uns quants dies i els profesors dien que ballava molt molt molt beeeeeee.

 

                                           FIIIIIIIII

UN XIQUET A XICAGO

havia una vegada un xiquet que es va presentar a un concurs de ball.El xiquet va guanyar el primer premit i li van donar una beca per a anarsen a xicago.Va passar un mes i sen va anar estava molt content i al mateix temps nervios.Quan ja estava en aquella casa es va posar tot al lloc.

 

 

                              continuara.........             

CARTA PER AITANA

Hola Aitana tescribim perque texem molt de menos com diu monica a vingut un xiquet nou que li diuen Alvaro Abel.Te el monyo negre es moreno de pell.Es del barca.Bueno i de lo que estavem parlant perfavor torna ja.

 

 

                          ET NECESITEM WAPA.Llora

INFORMACIO PER A MIRIAM I JULIA.

Bueno la carta de Aitana que li heu fet no em pareix correcta perque no entenc que no ha fet amistat en Sofia.

M'escriviu una carta per el blogia i m'ho digueu o en el cole. Pero per favor contesteu-me.Indeciso

 

 

 

                       GRACIES.Guiño

PER AITANA

Hola Aitana espere que tot per ahí et vaja bé. Bueno que sapies que et trobem a faltar molt. Ara mateix he lligit la carta de Sara i m'he possat a plorarLlora. Bé "wapa" ara les classes no són igual com abans i ja no vegem la teua sonrisa per els matins ni a ninguna hora ADEU "WAPISSIMA".

TQMMMMM.

UN BES DE MAR .

WAPA.

LES XIQUETES DE CRISTAL

Fa molt de temps en un pais molt llunya vivien dos xiquetes de cristal.Tots es dellen les rares del poble elles dien:

Pues no no som les rares del poble .A i si tu tingueres una enfermetat com nosaltres a que no el burlaries?

 

El xiquet que es burlava els dique:

Ademes a tu no tinteresa lo que fasa ni lo que diga .

I les dos xiquetes digueren:

No no perdona si tuel claves en les nostres vides nosaltres tambe tenim dret a clavarnos el la teua.

Iel xiquet al final es va enfadar i els eu va dir a tot el mon .

El xiquet el en dema al anar al col.legi li va demanar perdo a les xsiquetes per averles insultat i per averles tratat mal.Al final de la historia tot va tornar a la normalitat ja no eren de cristal.

 

 

                                             FI

L'ECLIPSE

Eixe mateix dia per la nit va iaure un terratemol.Menys mal que va ser molt xicotet.Pero tota la ciutat de Valencia el va notar.El en dema tots els xiquets i profesors eu comentaven.I el mestre va dir

-A classeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


I tots els xiquets van anar a classe.El mestre va manar que feren una redaccio sobre el eclipse .Tots la van fer.

 

 

                                                           I AIXI VA ACABAR LA HISTORIA.

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

L'ECLIPSI.

L'ECLIPSI.

Hi havia una vegada en el col.legi de Valencia anunciaven que el dia 6 de gener que hi hauria un eclipsi solar a les 9:30 del mati.Va arribar el dia eixe i tota Valencia va eixir a vore’l, inclús els del cole de Valencia. Tots els alumnes i professors van eixir al pati del cole amb ulleres especials per a vore l’eclipsi Todo bien.

 

 

 

                                                  CONTINUARA....

LES XIQUETES EGOISTES.

BesoHi havia una vegada 4 xiquetes anomenades :Lucia,Ariatna,Carla i Africa.Elles eren molt amigues pero un dia van anar a ballar a Andalucia per a un concurs .Elles anaven juntes en un cotxe.Van anar a ballar i van quedar les primeres, aleshores van passar a la segona fase ,que era a Barcelona.Al tornar de Andalucia sen van anar a casa dels seus amics a sopar, ja era de nit i molt tard(23:30).A la tornada de del concurs van escomensar a xarrar i Africa va dir:

De quin tema parlem?

Lucia va respondre:

Voleu que parlem dels germans/es que tenim?

Totes van respondre :

Val, dacord!!!!!!!!!!!!

Carla va dir :

De asi Africa i jo som les uniques que tenim germans/es

Ariatna i Lucia van respondre:

Es millo no tindre germans perque os sino teu trenquen tot i ademes els pares no el volen.A que si Ariatna?

Si clar!

 

Africa i Carla van saltar:

Pue per a nosaltres dos no es millor no tindre germans.Carla va dir :

Si jo voldria mes germans dels que tinc!

TristeI AIXI VA ACABAR LA HISTORIA.

 

 

                                           FI.

LA FLAUTA MAGICA.

Hi havia una vegada una xiqueta anomemada de nom Claudia. A Claudia li agradava molt tocar la flauta. Un dia va decidir la seua mare i ella apuntarse a classes de flauta.Pero la mare li va dir la mare :

-Claudia primer els estudis i despres la flauta .

I Claudia li va respondre :

-D’acort

Un dia Claudia es va anportar a casa una noteta de no fer els deures,i sa mare li va dir:

-Claudia jo que el vaig dir que res

continuara...

LA XIQUETA DE COTO-EN-PEL

LA XIQUETA DE COTO-EN-PEL

Hi havia una vegada una familia anomenada de comnom: contompel.La mare i el pare tenien 8 fills.De tanta anomenaco contompel la mare es va quedar enbaraçada.Va anar a vore la xiqueta i a lla lluny es veia una bola de pel.

A l’hora de naixer els metjes van tirar a traurela , i era molt fineta.Quina xiqueta es!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! la meua filla.Entonces li ficaren Cotoenpel.Era tan fineta que li posaren la roba de la nina.

Aquells 8 germans van escomençar a burlarçe ,pobret.

Lendema sen va anar  a l’escola i llamava la atencio.Tots li deien :com as fet aixo cotompel? Ja ja he naixcut aixi .Vos agrada? Pregunta Contoenpel.Si mos agrada molt !!!!!!!!!!!!!!!!ja voldriem ser aixi com tu

EL GAT I EL GOS

EL GAT I EL GOS

Hi havia una vegada un gat anomenat Gaston. Gaston era l’enemic del gos. Al gos li deien Alminar. Alminar era estranger, vivia a l’Àfrica. Un dia van transportar a Alminar i Gaston tenia envetja de que li feien caricies al gos i a ell no. Un dia Gaston va fer un pla: si l’enganye i faig com si fora el seu amic em faran caricies a mi també. L’ama de Almilan va dir:

-Mira quin gatet més preciós. És el teu amic? I Gaston va fer miau miau ! volent dir sí. I al final fingint ser amics es van fer amics de veritat.

AMIGUES PER A SEMPRE.

Hi havia una vegada una parella de amigues. Aquelles amigues es deien: Monica, Sara B, Alicia, Neus, Julia, Mar, Marta, Miriam, Sofia, Maria, Sara P, Aitana, Andrea, Melisa i Judit .

Aquelles amigues eren per a sempre. Pero un dia en 4 a fi de curs es van separar 2.Eren Judit i Sara.

Elles es van fer molt amigues tant amigues que es separaren del grup. Els va donar molta, molta pena, tanta pena que plorarem. Però un dia es tornarem a ajuntar. Es van ficar tan contentes que van fer una festa!

                              FI

UN NADAL MISTERIOS.

  Hi havia una vegada el 8 de desembre va naixer una xiqueta anomenada Heila. Heila era la nebodeta de Mar i de Noa. Quan era Nadal va passar una cosa !

De repent va apareixer Sofia. Sofia era molt amiga de Mar, sempre anaven juntes. Però  un dia Mar li va preguntar a Sofia :

-Sofi com has aparegut aci?

Sofia li va respondre :

-Mar vaig a dir-te un secret pero no li ho digues a ningú. D'acord  Mar? És que tinc poders màgics pero no li ho digues a ningú.

Mar va contestar:

 -Altra volta! Que no! Que no li ho diré a ningú pesada.

A l'endemá Sofia li va dir a Mar :

-Mar, li ho has dit a alguna persona?

Mar li va respondre :

-QUE NOOOOOOO !!!!!!! Ho has entés ara ?

Sofia li va dir :

-Collins tranquil·leta !!! Jo si que li ho he dit a ma mare i espere que ma mare no li ho diga a ningú.

Mar li digué:

-Tanta que me n'has donat per a què no li ho diguera a ningú i ara tu que .

-Bé-diu Sofia. Va no ens barallem

I ES PERDONAREN

                                  FI

11/11/2011 14:55 mar Enlace permanente. Mar Hay 2 comentarios.
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres

EL NADAL MISTERIOS

Lengua fuera  Hi havia una vegada el 8 de desembre va naixer una xiqueta anomenada Heila. Heila era la nebodeta de Mar i de Noa. Quan era Nadal va passar una cosa !

De repent va apareixer Sofia. Sofia era molt amiga de Mar, sempre anaven juntes. Però  un dia Mar li va preguntar a Sofia :

-Sofi com has aparegut aci?

Sofia li va respondre :

-Mar vaig a dir-te un secret pero no li ho digues a ningú. D'acord  Mar? És que tinc poders màgics pero no li ho digues a ningú.

Mar va contestar:

 -Altra volta! Que no! Que no li ho diré a ningú pesada.

A l'endemá Sofia li va dir a Mar :

-Mar, li ho has dit a alguna persona?

Mar li va respondre :

-QUE NOOOOOOO !!!!!!! Ho has entés ara ?

Sofia li va dir :

-Collins tranquil·leta !!! Jo si que li ho he dit a ma mare i espere que ma mare no li ho diga a ningú.

Mar li digué:

-Tanta que me n'has donat per a què no li ho diguera a ningú i ara tu que .

-Bé-diu Sofia. Va no ens barallem

I ES PERDONAREN

                                  FI

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres