Blogia
ESCRIVIM HISTÒRIES

Sergio

DOS GERMANS PERDUTS EN EL MAR

Això era una vegada,uns xiquets que vivien molt be en sa casa.Un dia tenien una escursió en el cole.La excursió era per el mar,aleshores els xiquets van caure i el mar els va arrastrar a una illa.Ungerma era molt listo i va construir una balsa,van pujar i se'n van anar,però resulta que n`hi haven taurons pero van arribar a temps.Els pares estaven molt preocupats.

 

 

FI

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

EL XIQUET EXTRAORDINARI

Hi havia una vegada un xiquet que no li agradava gens estudiar pero si jugar a futbol.Un dia,un home el va vore i era el que buscava jugadors de futbol del valencia.Li va dir a son pare que li agradava com jugava i se'l va enportar.Els que manaven del valencia van descubrir que no estudiava i li van dir que si no estudiava no podia ser professional.El xiquet va començar a estudiar,va traure bones notes i va començar a jugar en el valencia.Es va fer major i va començar a viure del futbol.

 

 

FI

EL SUPERCARAGOL

EL SUPERCARAGOL

Hi havia una vegada un caragol que no l´apresiava ningú; ni tans sols  sa mare. Ell tenia una caseta a la muntanya; però ningú sabia que vivia allí, sols que per a comprar menjar havia d’anar a la ciutat disfressat i robar. Un dia, per casualitat, es va trobar amb un llop que menjava caragols i es va asustar. Se’n va anar corrent, però resulta que el llop el va cridar i li va dir que era un superheroi. El caragol es va impresionar i li va preguntar:

-Puc ser el teu ajudant?

I el llop tot content li digué:

-Tu saps que jo ajude a les persones i elimine els malvats...

I el caragol li contestà:

-Sí,  per això vull ser el teu company.

I el llop li va dir que si, que menys faena tindria.I  junts van aconseguir eliminar a tots els malvats i salvar a tots els que estaven en perill. 

 

                                                    FI

                                                   

                                                     

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

UNA AVENTURA DE GERMANS

UNA AVENTURA DE GERMANS

Hi havia una vegada, dos germans que es deien Tomas i Sergio, estaven farts de que la mare els marmolara.

Una nit, mentre que la mare i el pare dormien, els xiquets com tenien un arbre al costat de la finestra, no s’ho van pensar dues vegades, i els dos se’n van pujar i es van fer una cabanya per dormir dins.

Al dia següent, la mare els va dir als dos germans que no tornaren a dormir ahí dins perque es podien constipar. A la nit següent, els xiquets ja estaven farts i es van escapar de casa i se’n van anar a la muntanya. Es van fer una cabanya molt gran per sobreviure allí dins. Es veu que els xiquets no sentien tristesa per la mare i el pare sino que s’ho estaven passant molt bé.

La mare va cridar a la policia per trobar els seus fills, i un guardabosc els va trobar i els xiquets van tornar sans i estalvis.

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres