Blogia
ESCRIVIM HISTÒRIES

LA VEU BAIXA PER FAVOR!!!!

LA VEU BAIXA PER FAVOR!!!!

Pep era el iaio de Nicolàs i un dia Nicolàs va anar a casa del  seu iaio uelo. El iaio li va contar una història per a que Nicolas es donara compte que el sentit de l’oida és molt important per a un cantant i començava així:

Un dia en el poble de Sacaries hi havia un xiquet que sempre mirava la tele amb unlaa veu molt, molt, molt, molt, molt, molt, molt, forta! El xiquet s’anomenava Mario i tenia un tio molt famós que es coneixia per tot el mon, li dien Jose i se li donava super be cantar. Un dia va anar a vore el seu nebot a sa casa, quan va plegar, va entrar i se’n va anar al menjador. Allí estava Mario mirant la tele amb un volum molt fort. Jose li digué cridant per que l’escoltara:

- Mario la veu mes baixa per favor soc cantant i em pot passar un accident.

 Mario no li feu cas fins que va anar el seu pare. Jose pareixia un poc marejat, al cap d’una setmana Jose tenia que actuar i quan es ficà a l’escenari ho feu fatal, estava super marejat. Mario no se’n volia saber res perque sabia que tot era per ficar el volumen tan alt , Jose se n’havia d’anar a l’hospital. Hi aixì acabà la història del iaio Pep. L’unica cosa que feu és un poc de por a Nicolàs, por a la tele i tindre més cura dels sentits sobretot el de l’oida. FIII

2 comentarios

sara pardo -

ja ja ja si pero era menut !!!! :)

Javi -

TAMBÉ HI HA QUE SER TONTO PER A NICOLÀS ES
CREGUERA AIXÒ