Blogia
ESCRIVIM HISTÒRIES

Maria

Perduts en la inmensa mar blava

Hi havia una vegada  uns xiquets anomenats Pere, Juan i Andres. un dia experimentant van descubrir darrere d'un bosc un inmens mar en el que es podia vore al fons un castell i van decidir anar en la barca del pare de Andres que era pescater.

Van tindre la mala sort de que eixe dia hi havia la marea alta i van caure de la barca, ells molt asustats van intentar agafarse de la barca pero no van poder. Van anar nadant fins al castell que es trobava en una illa cuberta de herbes. Ells

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

AVENTURES A LA CIUTAT DELS MENTIDERS

AVENTURES A LA CIUTAT DELS MENTIDERS

Joan i Enric, eren dos amics de la infància. Durant els últims anys no s’havien vist i un dia van coincidir en un bar. Joan li va preguntar :

-Hola, Enric. Quina alegria! On has estat durant tot este temps?

-Joan, m’alegre molt de vore’t. Si jo et contara… He viatjat per tot el món.

-Doncs, ja em recomanaràs algun lloc per a les vacances!

-Ai! Hi ha una ciutat molt interessant anomenada Vilamentida, a la costa nord de Portugal.

-Gràcies Enric, de segur que hi aniré.

Joan  només van arribar les vacances sense pensar-s’ho dues vegades va decidir anar a Vilamentida. Quan va arribar va veure que l’amic tenia raó, era precios! Li va preguntar a una dona on es trobava la plaça i aquella li va respondre, a la dreta voras  una avinguda, després recte amunt. Ell, agraït, va fer el camí que li va dir la dona però quan va començar va veure que no hi havia res a la dreta,  havia de tirar a l’esquerra,  després no hi havia una avinguda sinò un carreró per on no podia passar un cotxe i a continuació no podia anar amunt havia d’anar avall. Aleshores en compte de trobar la plaça va trobar l’esglesia i així amb tot el que anava preguntant, com el poliesportiu, els museus,…

Al final va trobar a un altre turista com ell i Joan li va preguntar:

-A tú ta passat el mateix que a mi ?

-Que ta passat a tú ?

-Que totes las persones que els pregunte algo em diuen el contrari.

Els dos van començar a parlar i van treure la conclusió de que aquell poble es deia Vilamentida perquè tots els seus habitants deien mentides.

Quan Joan va arribar a casa va cridar a Enric i ja li ho va dir ell, ben dit.

FI.

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

4 DE FEBRER DE 2005

El divendres 4 de febrer de 2005 era Carnestoltes, i com de costum de fa ja alguns anys eixim disfressats de l'escola i passetgem pel poble. Aquell any jo estava en primer d'infantil i tenia tres anys. tots estavem molt graciosos! Jo vaig eixir disfressada de ''papallona'':amb un barret de dos antenes, una panxa peluda i el vestit era de color morat.

La meua parella era Mar i la nostra mestra era Rebeca.

M'agrada molt el Carnaval Risa perquè és un dia divertit per a tots, també ja va passant l'hivern i arriba pasqua.

FI

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres