Blogia
ESCRIVIM HISTÒRIES

Melisa

LA RECOMPENSA

Hi havia una vegada un xiquet anomenat Jordi que sempre que feia algo bé li donaven una recompensa pero s'ha mare li va dir :

-Jordi com que t'estas portant molt bé,si traus bones notes ens anirem de vacacions.

Jordi tot sorpres li va dir :

-Grasies mare ,t'ha segure que traure bones notes .Et buic.

Jordi tot convensut va parlar en el mestre per a que li donara classes particulars ,el mestre es va quedar sorpres i digué:

-Val, peró com es que t'ha donat per donar més classes i estudiar?

-M'ha mare m'ha dit que si trac bones notes ens anirem de vacanses,on jo buiga.

-Ja Jordi peró tens que entendre també que no soles perqué et donen recompensa has de portarte bé,aixó deu de ser aixina sempre .En recompensa o sense tens que portarte bé.

-Val mestre grasies pel raonament peró ara buic que em dones classes.

El mestre li va donar classes,a Jordi li va ixir tot bé i s'hen va anar de vacanses a PORTAVENTURA.

Aixó per a ell va ser lo millor i lo més impresionant és que no va cambiar va traure bones notes tot els trimestres....etc

Jordi va saber cambiar i portarse bé amb tots.

 

 

 

                                FI

                               

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

Un dia sense Internet

Un dia sense Internet no seria un dia.MELISA MOLERO VELASCO (no puc viure sense internet)

Alex un xiquet futbolista

Havia una vegada un xiquet anomenat Alex,era baixet els cabells marrons peró el que mes li agradavia i sabia massa era "FUTBOL".Era molt bo i jugava en el Real,juga de delanter i marca molts gols porta uns 18 gols en la lliga i en tornejos 2 en total uns 20 encara que n'he marcara molts més .Dema jugaran contra el vilallonga,Alex esta nervios .........

 

 

 

          CONTINUARÁ..................

EL REGNE DE LA FORMIGA TOMI

Havia una vegada en 1976/1980 un regne  molt conegut. MAGRADATIN,era en aquella epóca una de les terres més conegudes.Hi havia una formiga molt atrevida,era Tomi......d'un color roig, ell sempre es preguntava, per que sere així?Un color tan roig encara que bonic.El que ell no sabia era que els seus pares sabien que el seu fill era un carnivol i el princep de totes aquelles terres un dia el seu pare li va dir Tomi necessite parlar amb tu, el seu pare li va dir:

-Tomi mira,tot aso que il·lumina el sol son totes terres teues.

-I aixó perque?Pare, jo no buic ser avarisios sols buic.......regnar.

-Fill jo el unic que et dic es que podras manar de tot alló que il·lumina el (Sol).

-Pare saps que faré ? Dons compartire les meues terres amb tots aquells en que viuen en aquest territori,ja se que són meues per eixe motiu eu deixaré per a que sobrevisque.M'hin porta molt que les meues tropes siguen ben reconegudes i cuidades .

-Fill em pareix correcte dons eres molt bó no sigues roin com el teu pare perdoneume fill.

 

 

 

              Des d'aquell dia Tomi va cumplir amb les seues paraules.

El xiquet DJ

Hi havia una vegada un xiquet que va desidir anar a vore un concert hi ei sabia molt de musica i ba dir :

-Lleeeeeee hi han DJ!

I va desidir ser  DJ va acudir aa moltes festes asta que va vore un dj  k li agradava i li va dir si en 5 euros li podia donar 3hores al dia tota la semana i li va dir que si.Al dia següenta les 7 de la vesprada asta les 9 de a nit va anar a casa de andreu el dj i el va ensenyar total que en 11 mesos ja era tot un artista......Ara vos preguntareu com es diu aquest xiquet?Pues la resposta es NIKO i teniaa 17 anys.

 

 

 

 

 

 

                                FI

ELS QUATRE MARS

Hi havia una volta dos xiquets òrfens, que van decidir construir-se un vaixell per a navegar pels 4 mars, per anar a l'illa dels ninjes i ser els samurays i reis d’aquella illa i anar eliminant la guerra d'aquelles terres. Aquests xiquets eren Héctor valent, fort i un poc poregós i l’altre Carles que era valent, fort però fàcil d’entretindre's. Aquell mateix dia van anar comprant i agafant coses..... per a construir. Hector li va dir al seu germa:

-Carles, no creus que sera perillós anar a soles pels 4 mars?

Carles tot decidit va dir:

-Per això mateix he agafat 2 pistoles, 4 espases i 10 escuts i  canyons per  ficar-los al voltant.

-Gràcies germà ja tenia jo un poc de por..

-No patisques mentre estigam junts res ems pasara.

Carles i Hector van recorrer els 4 mars i van complir el seu somni....a i també van ser els samurais i van lluitar per eliminar la guerra.

AIXí ACABA L’HISTORIA DELS 2 GERMANS

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

UN BARREJAT DE LLENGÜES

UN BARREJAT DE LLENGÜES

Hi havia una vegada  un xiquet que li deien Ximo. Aquest xiquet no sabia combinar molt els llenguatges. Un dia en l’escola li van preguntar:

-On vius, tu?

Ximo respongué:

-"I live" en Barcelona.

El mestre li diu:

-Demà, m’agradaria parlar amb ta mare.

-Val "maestro".

L’endemá va la mare i el mestre li va fer unes preguntes sobre el Ximo i li va dir a la mare que deuria d’apuntar-lo a classes per a parlar bé. L’endema en casa li diu Ximo a la mare:

-Com "te ha ido"?

-Bé. M’ha dit el mestre que t’he d’apuntar a classes orals.

-Però; madre jo no vull!

-Fill et tinc apuntar per a que parles bé.

-Val mare; però solo trhee dias.

-Val, fill!

Passen tres dies i Ximo li diu a s’ha mare:

-Ja sé parlar bé, no em sents?

I així va ser com Ximo va aprendre a parlar bé, i sabia tant que va ensenyar a la seua família i no van tindre més problemes perque  sols li faltava parlar bé alguna vegada quan Ximo li feia una broma al mestre i tots es rien. :) :) i aixi va acabar feliç.

UN CASTELL AMB FANTASMES

UN CASTELL AMB FANTASMES

Un dia per la nit, un rei anomenat Inyaqui va despertar als seus guerrers per a conquistar Benidorm.Inyaqui era un rei abaricios i ell sempre volia riqueses per a ell.Aquella nit va ser una misio molt atrevida, van preparar els canyons, bombes, cadenes d’or per ataquar. Un guerrer que li deieN Carles era un escritor de Baiblava un poblet mol conegut ell estava ahi per la raó d’ajudar al seu poble. I com ell va ser el més valent, va agafar el seu arc i 5 fletxes per a entrar a atacar. Quan obrí la porta hi havia una festa de disfresses, va agafar les ulleres láser que detectaven la riquesa i va anar fins el soterrani on no hi havia ningú. Carles no tenia gens de por, va sentir una cadena i va detectar un fantasma, peró ell seguia sense por. Va tirar una pedra i els fantasmes, de por, van eixir del castell. Carles es va fer rei de totes les riqueses del món i fou feliç per poder ajudar a la seua familia.

UN DIA EN BLANC I NEGRE.

UN DIA EN BLANC I NEGRE.

Hi havia una vegada un científic anomenat Bacterius que volia descobrir amb el seu telescopi com es feia un ECLIPSE COMPLET. El dijous pel mati i va haver un eclipse complet, Bacterius es pasaba tot el dia en el seu cuarto científic estudiant eclipses,aquell dia Bacterius es va quedar sorpres Sorprendido al mirar pel microscopi Bacterius va dir:

-Aquest es el moment adecuat per a vore'l !!

Després d’aquell dia Bacterius va vore que tota la ciutat es va fer en blanc i negre. Bacterius com a bon científic va estudiar l'ECLIPSE i al final va trobar la solució de per què es va fer Macdalitius, la ciutat en blanc i negre.

 I així van descobrir com va passar. A que teniu les ganes de saber com ba pasar? Qui estiga interessat que comente esta història. 

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres

TOMÀS. UN DIA AVORRIT

Un dia de mati, un xiquet anomenat Tomás,s’avorria en casa i ca desidir eixir a buscar a algun amic.Va passar per casa de Hector tomás toca al timbre i diu:

-Esta Héctor?

I Fanny, la mare de Héctor, va respondre:

-Si, passa.

Tomás cridava:

-Héctorrr! Héctorrrr! 

 Hector va eixir i li va dir:

-Tom, que fas ací?

-M’avorria en casa i he decidit passar a per uns quans amics.Te'n vens?

-Clar.

Tomás  i Hector varen passar a per Sergio. Quina casualitat que estava també Carles en casa Sergio i van ixir tots a jugar a futbol pero Héctor va dir pasem a per Alex. Tomas, Sergio, Héctor, Carles i Alex varen pasar un dia molt especial.

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres